Sisteme de alarma la efractie

Sistemele de detectie si semnalizare efractie

Ce sunt sistemele de alarma la efractie ?

Sistemele de detectie si semnalizare efractie (intalnite in limbajul popular si sub forma de sisteme de alarma sau alarmare) fac parte din schema de baza atunci cand vorbim de orice tip de constructie (rezidentiale, institutii publice si private, spatii de birouri, magazine, case de amanet, case de schimb valutar si nu in ultimul rand domeniile bancare).

Image

Practic, toate proiectele includ si sistemele de curenti slabi si in aceasta categorie intra: sisteme de efractie, sisteme de supraveghere video, sisteme de detectie incendiu, retea, telefonie, TV, interfonie si videointerfonie.

Chiar si in cazul institutiilor publice sau firmelor unde exista un post de paza permanent, sistemul de detectie si semnalizare efractie este necesar pentru a proteja unele incaperi cu regim special sau prezenta butoanelor de panica care sunt foarte utile in situatiile de urgenta.

Sisteme de alarma cu Fir sau de tip Wireless (fara cabluri, fara fire) - Asta inseamna ca puteti construi sistemul de alarma optim folosind detectoare pe fir, detectoare wireless (acolo unde nu exista posibilitatea pozarii de cabluri, sau nu se doresc cabluri) sau o combinatie de fir si wireless.

Oferim servicii si sisiteme intelginete, controlate de la unitati de comanda cu ecrane tactile de tip touch-screen, integrari in sisteme mobile Android si iOS. 

Centrala de alarma - Acest dispozitiv este creierul sistemului de alarma. Centrala are mai multe functii: comunicarea (pe fir sau prin wireless) cu restul componentelor din sistem, interpretarea semnalele primite de la senzori, armarea si dezarmarea sistemului, transmiterea alarmelor catre sirena sau modul SMS. Centrala se monteaza intr-un tablou metalic cu rol de protectie, de preferat intr-un loc ferit, cu o sursa de alimentare 220V stabila la dispozitie.

Module SMS - pentru a trimite sms-uri cu toate evenimentele inregistrate de sistemul de alarma. Utilizatorul poate inclusiv sa armeze sau dezarmeze sistemul de alarma de la distanta, prin sms. 

Module IP - Un modul IP functioneaza ca un intermediar intre centrala de alarma si router-ul de internet al locatiei. Cu acest modul instalat, sistemul de alarma va putea fi accesat prin internet, folosind aplicatia de mobil a producatorului.

Senzori de diferite clase - Senzorii (termenul tehnic este "detectoare") sunt dispozitive sensibile la diferiti factori (caldura, miscare, fortari de usi / geamuri, lovituri, fum etc). Fiecare senzor este responsabil de o sarcina clara si specifica. Cei mai utili senzori sunt: detectorii PIR de miscare pentru interior, contactele magnetice pentru detectarea geamurilor si usilor fortate si detectoarele de fum. Trebuie sa stiti ca exista detectoare potrivite pentru orice problema, trebuie doar sa il alegeti pe cel potrivit.

Telecomenzi cu functii inteligente - Exact ca o telecomanda de garaj, telecomanda unui sistem de alarma permite armarea/dezarmarea sistemului de la o distanta de maxim 20 metri, fara a mai fi necesara folosirea tastaturii. Foarte folositoare atunci cand doriti sa armati sistemul, dar sunteti deja in pat.

Sisteme de securitate oferite de Securio Bistrita sunt redundante, cu acumulatori in caz de pana de curent sau taiere de curent intentionata. Acumulatorii se monteaza in cutia centralei si are ca scop alimentarea intregului sistem de alarma in cazul unei pene de curent. Cel mai des se folosesc acumulatori de 7Ah, capabili sa ofere sistemului o autonomie de 48h fara curent de la linia 220V

Oferim sisteme si solutii de securitate complete - alarme complete pentru efractie pentru orice tip de spatiu - apartament, cladiri birouri, spatii comericale, banci, instiutii publice si private.

In cazul sistemelor de alarma rezidentiale, o importanta deosebita o are cine instaleaza si pune in functiune sistemul. De multe ori, din motive financiare, se apeleaza la serviciile unui personal necalificat (electricieni, cunoscuti), rezultatele fiind nesatisfacatoare - aici pot sa apara brese de securitate sau lipsa unor setari sau lucrari facute corect, rezultand in vulnerabilitati de mai multe tipuri care va pot pune spatiul sau locuinta in pericol. 

Personalul nostru este calificat, cu experienta in domeniu. Firma noastra lucreaza doar cu echipamente eficiente, durabile si de inalta calitate. 

Image

Securio ofera echipamente si montaj profesional

Cu peste 6 ani de experienta, oferim servicii si echipamente de securitate pentru orice tip de spatiu. Pentru oferte de pret specifice nevoilor tale, intra in legatura cu noi!

Securio Bistrita ofera solutii inteligente de securitate pentru locuinta, spatii comericale, institutii publice si private.

Sisteme de supraveghere, sisteme de alarma la efractie, automatizari, sisteme de control acces, videointerfoane, instalatii electrice de joasa tensiune.

0
Sisteme Alarma Instalate
0
Ani de experienta