Sisteme automatizare porti

Sistemele de automatizare a portilor si usilor de garaj.

Ce sunt sistemele de automatizare ?

Echipamentele de automatizari furnizate de SECURIO Bistrita sunt proiectate sa functioneze o perioada lunga de timp, practic nelimitata din punctul de vedere al utilizatorului si au un design ergonomic. Portile automate asigura un confort maxim, caracterizandu-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate in timp.

Image

Confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric. Sistemele nu necesita nici un fel de intretinere. Reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un ulei special sub presiune care nu trebuie schimbat. Gama de temperaturi de functionare a sistemelor se situeaza in domeniul industrial de -35…+55 grade Celsius.

Automatizarile pentru porti ofera un confort deosebit, eliminand complet efortul uman la deschiderea unei porti; permit sau restrictioneaza accesul autovehiculelor. Tot ceea ce va ramane de facut este sa apasati un buton pe telecomanda.

Un sistem complet de automatizare a portii contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, 2 telecomenzi, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control.

Sistemul se actioneaza din telecomanda, dar poate fi actionat si manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie personalizata isi dovedeste utilitatea mai ales atunci cand este intrerupta alimentarea cu curent. Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare.

Toate sistemele de automatizare pot fi echipate cu un sistem de control acces sau integrate cu acesta, astfel cardul personal de acces poate fi utilizat si pentru comanda barierei auto si accesul in parcare sau deschiderea unei usi industriale. Specialistii nostrii va vor ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra. Pentru orice tip de automatizare, de uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionala.

Securio ofera echipamente si montaj profesional

Cu peste 6 ani de experienta, oferim servicii si echipamente de securitate pentru orice tip de spatiu. Pentru oferte de pret specifice nevoilor tale, intra in legatura cu noi!

Securio Bistrita ofera solutii inteligente de securitate pentru locuinta, spatii comericale, institutii publice si private.

Sisteme de supraveghere, sisteme de alarma la efractie, automatizari, sisteme de control acces, videointerfoane, instalatii electrice de joasa tensiune.

0
Sisteme Automatizari Instalate
0
Ani de experienta