Instalatii electrice de joasa tensiune

Securio oferta instalatii electrice de joasa tensiune

Instalatiile electrice de joasa tensiune sunt acele instalatii care functioneaza la tensiuni mai mici de 1KV, respectiv la tensiuni de 0,4KV si 0,23KV, asa numitele tensiuni de linie si respectiv tensiuni de faza.

Instalatii electrice joasa tensiune (apartamente, case/vile) trifazate si monofazice. 

Retelele electrice de joasa tensiune, realizate fie in constructie aeriana fie subterana, sunt utilizate in general pentru distributia energiei electrice pe zone scurte (lungimi de maxim 2-3 km), din aceste retele fiind alimentati in mod direct cea mai mare parte a consumatorilor de energie electrica situati in zona respectiva.

Lucrarile executate vor fi de cea mai buna calitate, astfel incat instalatiile sa asigure o intretinere usoara si performantele pentru care au fost proiectate.
Se va garanta calitatea, cantitatea materialelor si a manoperei prevazute, astfel incat instalatiile electrice sa fie complet terminate si pregatite pentru a fi utilizate de catre beneficiar.

Securio ofera echipamente si montaj profesional

Cu peste 6 ani de experienta, oferim servicii si echipamente de securitate pentru orice tip de spatiu. Pentru oferte de pret specifice nevoilor tale, intra in legatura cu noi!

Securio Bistrita ofera solutii inteligente de securitate pentru locuinta, spatii comericale, institutii publice si private.

Sisteme de supraveghere, sisteme de alarma la efractie, automatizari, sisteme de control acces, videointerfoane, instalatii electrice de joasa tensiune.

0
Clienti
0
Ani de experienta