Serviciile si solutiile noastre pentru securitate

SECURIO - Sisteme profesionale de securitate

SECURIO Bistrita ofera sisteme si servicii de supraveghere Video, sisteme de alarma la efractie, automatizari, sisteme de control acces, videointerfoane, instalatii electrice de joasa tensiune. Solutii inteligente de securitate pentru locuinta, spatii comericale, institutii publice si private.

Image

Analiza de risc

Analiza de risc este un ansamblu de masuri si verificari ce au ca scop determinarea factorilor ce pot aduce brese de securitate a integritatii fizice a persoanelor, precum si a bunurilor ce apartin unei institutii sau societati comerciale si implica dezvoltarea riscului.

Image

Sisteme de Alarma la Efractie

Sistemele de detectie si semnalizare efractie (intalnite in limbajul popular si sub forma de sisteme de alarma sau alarmare) fac parte din schema de baza atunci cand vorbim de orice tip de constructie (rezidentiale, institutii publice si private, spatii de birouri, magazine, case de amanet, case de schimb valutar si nu in ultimul rand domeniile bancare).

Image

Sisteme de Supraveghere VIDEO

Sistemele de Supraveghere Video, sunt astazi mai utile si mai accesibile ca niciodata. Acestea reprezinta o solutie fiabila pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a tuturor cladirilor si proprietatilor. Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara un Sistem de Supraveghere Video eficient care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari.

Image

Sisteme Control Acces

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure si eficiente metode de protectie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in amplasament. Functiile acestuia, ofera administratiei un control riguros al acces-ului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate.

Image

Sisteme semnalizare is alarmare incendiu

Sistemul de semnalizare si alarmare la Incendiu reprezinta un ansamblu complex, compus din declansatoare manuale de alarma si detectoare automate, conectate la un echipament de control si semnalizare care permite monitorizarea dispozitivelor de semnalizare si care poate actiona, inaintea instalatiei de stingere, pornirea pompelor de incendiu, oprirea instalatiei de ventilare, pornirea instalatiei de evacuare mecanica a fumului etc.

Image

Sisteme automatizare porti

Echipamentele de automatizari furnizate de SECURIO Bistrita sunt proiectate sa functioneze o perioada lunga de timp, practic nelimitata din punctul de vedere al utilizatorului si au un design ergonomic. Portile automate asigura un confort maxim, caracterizandu-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate in timp.

Image

Sisteme Videointerfoane

Videointerfoanele pot fi identificate drept sisteme primare de control acces, functia de baza fiind permiterea accesului pe baza identificarii video-audio a vizitatorilor. Un videointerfon este format din camera (post de exterior), monitor (post de interior) si incuietoarea actionata electric (yala, electromagnet, bolt electric).

Image

Instalatii electrice de joasa tensiune

Instalatiile electrice de joasa tensiune sunt acele instalatii care functioneaza la tensiuni mai mici de 1KV, respectiv la tensiuni de 0,4KV si 0,23KV, asa numitele tensiuni de linie si respectiv tensiuni de faza. Instalatii electrice joasa tensiune (apartamente, case/vile) trifazate si monofazice.

Image
Image

Cu peste 6 ani de experienta, oferim servicii si echipamente de securitate pentru orice tip de spatiu. Pentru oferte de pret specifice nevoilor tale, intra in legatura cu noi!