Lucrari executate de Securio

Dezvotlam constant parteneriate de succes. Le multumim ca au incredere in noi!

Sisteme Supraveghere Video

Sistemele de Supraveghere Video, sunt astazi mai utile si mai accesibile ca niciodata. Acestea reprezinta o solutie fiabila pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a tuturor cladirilor si proprietatilor.

Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara un Sistem de Supraveghere Video eficient care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari.

Securio va pune la dispozitie montaj si echipamente profesionale, moderne, la preturi competitive. 

Image

Sisteme Antiefractie

Sistemele de detectie si semnalizare efractie (intalnite in limbajul popular si sub forma de sisteme de alarma sau alarmare) fac parte din schema de baza atunci cand vorbim de orice tip de constructie (rezidentiale, institutii publice si private, spatii de birouri, magazine, case de amanet, case de schimb valutar si nu in ultimul rand domeniile bancare).

Securio va pune la dispozitie montaj si echipamente profesionale, moderne, la preturi competitive. 

Image

Sisteme semnalizare is Alarmare incendiu

Sistemul de semnalizare si alarmare la Incendiu reprezinta un ansamblu complex, compus din declansatoare manuale de alarma si detectoare automate, conectate la un echipament de control si semnalizare care permite monitorizarea dispozitivelor de semnalizare si care poate actiona, inaintea instalatiei de stingere, pornirea pompelor de incendiu, oprirea instalatiei de ventilare, pornirea instalatiei de evacuare mecanica a fumului, trecerea prin dispozitiv de anclansare automata pe sursa de alimentare electrica de rezerva, actionarea usilor antifoc, alertarea pompierilor si salvarii.

Securio va pune la dispozitie montaj si echipamente profesionale, moderne, la preturi competitive. 

Image

Sisteme Control Acces

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure si eficiente metode de protectie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in amplasament. Functiile acestuia, ofera administratiei un control riguros al acces-ului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate.

Securio va pune la dispozitie montaj si echipamente profesionale, moderne, la preturi competitive. 

Image

Sisteme Ticketing

Sistemele de ticketing (control acces cu taxare) sunt unul din cele mai inovatoare si fiabile sisteme de control acces cu tichet. Aceste sisteme sunt perfecte pentru acces controlat in institutii publice si private (spatii medicale, spitale, muzee, institutii private - corporate, companii, firme etc). Acesta poate fi adaptat la orice fel de reglementare a accesului care poate fi gestionat prin identificarea individuala a vizitatorilor.

Retealistica

Retealistica este un element de mare importanta in infrastructura IT. Calitatea si administrarea sunt esentiale in buna functionarea a sistemelor digitale, de securitate, video si IT. Securio Romania aduce solutii eficiente care permit o administrare si o functionalitate optima a retelelor. Specialistii Securio va ajuta sa implementati solutii optime pentru orice tip de retea informatica. Oferim clientilor siguranta si servicii profesionale de retealistica. 

Clienti care au incredere in noi

Proiectam si instalam orice tip de sistem de securitate. Echipamente si solutii inteligente pentru orice tip de spatiu, locuinta, institutie publica sau privata.

Monitorizarea HD in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte prin sistemele noastre de Supraveghere Video.

Sisiteme de control acces prin cartele, cod sau biometrice. Sisteme si solutii de detectie la incendiu si CO2.

Image
0
Clienti
0
Ani de experienta
0
Recenzii pozitive
0
Proiecte in lucru