Image

Despre Securio Bistrita

Cu sediul în Bistrita, SECURIO este o companie privata specializata in domeniul sistemelor de securitate.

Proiectare si executie doar cu echipamente profesionale, la cel mai inalt nivel de calitate care este disponibil pe piata la ora actuala.

Image

Avand personal cu peste 15 ani in domeniul sistemelor de securitate, firma noastra va poate oferi solutii sigure si profesionale de sisteme de securitate. Lucrarile specifice executate si având ca beneficiari atat persoane fizice cat si, mai ales, persoane juridice, institutii si organisme de stat, grupuri de firme, s-au evidentiat prin calitate, fiabilitate, durata de executie redusa, incredere si profesionalism, toate acestea la un pret avantajos.

Personalitate, coordonate de dezvoltare, atribute ale companiei.

Brandul SECURIO Bistrita este o renastere a fostului brand Smart Security Soltuons. Firma a trecut la inceputul anului 2020 printr-un proiect de re-design, re-branding si a obtinuit o noua identiate vizuala - SECURIO

Noul brand SECURIO reprezinta o revitalizare a vechiului Smart Security Solutions. Mai simplu si mai direct, SECURIO fondeaza caracteristica vechiului brand pentru un plus de performanta, calitate si precizie

Misiune

Instalarea si comercializarea produselor de securitate profesionale, servicii de securitate, proiectare si mentenanta pentru entitati fizice si entitati juridice, durabile, sustenabile atat din punct de vedere economic cat si calitativ.

SECURIO are in misiunea sa calitatea, profesionalismul, securizarea obiectivelor si dezvoltarea continua atat plan national cat si international.

Viziune si Obiective

Viziunea SECURIO  - o companie de sisteme de securitate, lider pe piata locala, sa contribuie la securizarea locuintelor, spatiilor comericale si a institutilor. SECURIO reprezinta solutia de securizare inteligenta universala.

Obiectivul SECURIO este de a oferi in mod continuu solutii inteligente de securitate la un pret competitiv si atractiv.

Valori

SECURIO are la baza trei valori solide care reprezinta fundatia brandului. Profesionalism - o companie care este susutinuta de serviciile profesionale pe care le ofera. Inteligenta - produse smart, accesibile de la distanta prin internet, pe terminale PC si mobile. Incredere - Competenta si tehnica folosita in toate produsele si serviciile SECURIO care sa confere incredere si liniste oricarui beneficiar.

Image

Clienti care au incredere in noi

Proiectam si instalam orice tip de sistem de securitate. Echipamente si solutii inteligente pentru orice tip de spatiu, locuinta, institutie publica sau privata.

Monitorizarea HD in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte prin sistemele noastre de Supraveghere Video.

Sisiteme de control acces prin cartele, cod sau biometrice. Sisteme si solutii de detectie la incendiu si CO2.

Image
0
Clienti
0
Ani de experienta
0
Recenzii pozitive
0
Proiecte in lucru

Poti conta pe noi.

Incredre, profesionalism si servicii de inalta calitate, totul intr-un singur loc, pentru ca tu sa poti sa sta linistit. 

Image