Sisteme de alarma la efractie

securitatecasa

Sistemele de detectie si semnalizare efractie (intâlnite in limbajul popular si sub forma de sisteme de alarmă sau alarmare) fac parte din schema de bază atunci cand vorbim de constructiile noi (rezidentiale, spatii de birouri, magazine, case de amanet,case de schimb valutar si nu in ultimul rând domeniile bancare)

Practic, toate proiectele includ si sistemele de curenti slabi si în această categorie intra: sisteme de efractie,sisteme de supraveghere video, sisteme de detectie incendiu, retea, telefonie, TV, interfonie si videointerfonie.

Chiar si in cazul institutiilor publice sau firmelor unde există un post de pază permanent, sistemul de detectie si semnalizare efractie este necesar pentru a proteja unele încăperi cu regim special sau prezenta butoanelor de panică, foarte utile in situatiile de urgentă.

In cazul sistemelor de alarma rezidentiale, o importanta deosebita o are cine instaleaza si pune in functiune sistemul.

De multe ori, din motive financiare, se apeleaza la serviciile unui personal necalificat( electricieni, cunoscuti), rezultatele fiind nesatisfacatoare.

Recomandarea noastra este sa apelati la firme autorizate pentru instalarea, punerea in functiune, precum si asigurarea service-ului sistemelor electronice de securitate.

Aceste informatii fac parte din website-ul precedent. Citeste varianta actualizata aici.

shadow divider

 

Share this post
FaceBook