Automatizari porti

automatizariusi

Echipamentele de automatizari furnizate, sunt proiectate sa functioneze o perioada foarte lunga de timp, practic nelimitata din punctul de vedere al utilizatorului si au un design ergonomic. Portile automate asigura un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp. Confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric.Sistemele nu necesita nici un fel de intretinere. Reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un ulei special sub presiune care nu trebuie schimbat. Gama de temperaturi de functionare a sistemelor se situeaza in domeniul industrial de -35…+55 grade Celsius.

Sistemele de automatizare a portilor si usilor de garaj utilizate fac parte din varianta profesionala in domeniu.

Automatizarile pentru porti ofera un confort deosebit, eliminand complet efortul uman la deschiderea unei porti; permit sau restrictioneaza accesul autovehiculelor. Tot ceea ce va ramane de facut este sa apasati un buton pe telecomanda.

Un sistem complet de automatizare a portii contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, 2 telecomenzi, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control.

Sistemul se actioneaza din telecomanda, dar poate fi actionat si manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie personalizata isi dovedeste utilitatea mai ales atunci cand este intrerupta alimentarea cu curent. Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare.

Toate sistemele de automatizare pot fi echipate cu un sistem de control acces sau integrate cu acesta, astfel cardul personal de acces poate fi utilizat si pentru comanda barierei auto si accesul in parcare sau deschiderea unei usi industriale. Specialistii nostrii va vor ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra. Pentru orice tip de automatizare, de uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionala.

Aceste informatii fac parte din website-ul precedent. Citeste varianta actualizata aici.

shadow divider

Share this post
FaceBook