Prevenirea si controlul epidemiilor - Camerele Termice Dahua

Thermal Imager 512

La nivel global, ne confruntam cu provocari din ce in ce mai complexe legate de sanatatea publice. Virusul COVID-19 a determinat aplicarea unor masuri noi de detectie si prevenire la nivel mondial, fiind afectate state de pe toat mapamondul. In contextul unei pandemii, autoritatile cauta instrumente care sa limiteze efectele acestui virus contagios.

Partenerul nostru în soluțiile inteligente IoT, Dahua Technology, s-a implicat înca de la început în prevenirea și controlul epidemiilor COVID-19 în Asia, alegând să se alăture eforturilor globale de combatere a virusului pentru a reduce impactul asupra oamenilor. Astfel, Dahua Technology, a trimis primul lot de camere termice în zona cea mai afectată Wuhan pe 24 ianuarie, ulterior acestea fiind implementate în mii de locuri din China, în centre de transport, complexe comerciale, bănci și alte locuri. În plus, procesul nu s-a încheiat și multe alte camere sunt în drum spre noi locații.

 

dahua smart security securio bistrita

Camere Termice Dahua – Soluții inteligente pentru măsurarea temperaturii corporale Un alt centru economic important, afectat de COVID-19, care a adoptat soluția Dahua pentru măsurarea temperaturii este Hongkong. Capitala financiară, cu un impact in economia locală și o populație de peste 7.000.000 de oameni, Hongkong a ales să folosească soluția Dahua în centrele de afaceri locale, bănci, parcuri și alte spații aglomerate, cu risc crescut de transmitere a bolii. O cameră termică Dahua poate măsură temperatura corpului uman, gestionând mii de persoane în fiecare zi. Comparativ cu modul tradițional de măsurare a temperaturii corporale, soluția Dahua oferă rezultate semnificativ îmbunătățite, viteză și flexibilitate și, în același timp, ajută la reducerea posibilității transmiterii virusurilor prin măsurarea temperaturii fără contact direct. Pentru a măsura temperatura a 5.000 de persoane, este nevoie de aproximativ 4.2 ore folosind un termometru clasic, deoarece durează cel puțin 3 secunde pentru a măsura o persoană. În schimb, dacă folosiți soluția Dahua, durează doar 30 de minute, aceasta măsurând temperature a 3 persoane pe secundă cu o precizie ridicată de ± 0,3 ℃. În acest context, vă propunem o opțiune viabilă ce contribuie la prevenirea și controlul epidemiilor în aeroporturi, gări, spitale, școli, etc. Cu precizie și eficiență ridicată, capacitate de adaptare puternică și implementare facilă, camerele termice pot fi integrate la toate tipurile de intrări și ieșiri. Pentru mai multe informații despre camerele termice vă invităm să urmăriți vidoe-ul.

Sursa articol | Vezi aici articolul complet

Share this post
FaceBook